‘Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifika Programı’ 01-26 Ekim 2018 tarihleri arasında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde düzenlenecektir
18 Şubat 2020

AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ATATÜRK DEVLET HASTANESİ EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA EĞİTİMİ

Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifika Kurs Programı 1 – 26 Ekim 2018 tarihleri arasında Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde düzenlenecektir.

Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifika Programına Evde Sağlık Hizmetlerinde çalışan yada çalışması planlanan en az lisans mezunu Hemşire, Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) ile Hemşirelik yetkisi almış Ebeler başvuru yapabilecektir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;  13 – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığından tescilli diploma, kimlik fotokopisi, Ebeler için Hemşire yetki belgesi ve https://khgm.saglik.gov.tr/DB/10/5122_sertifikalı-eğitim-p ekinde bulunan Başvuru Formu doldurulduktan sonra Hastane Yöneticisi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü onayı ile Aydın Atatürk Devlet Hastanesine resmi yazı ile yada aşağıdaki e-mail adresine göndererek başvuruda bulunabilirler.

Program Sorumlusu: Sema ÇELİK

Tel                           : 0256 212 92 22 (3114)

Fax                          : 0256 214 31 33

E-posta                    :  sema.celik2@saglik.gov.tr